onsdag 9 maj 2012

OnsdagFörutom pollenallergi och upptagen skolvecka så har jag ingen annan anledning till att underprioritera bloggen såhär. Iallafall. Lite bilder från senaste dagarna, EU-rollspelet var sjukt intressant, och sedan kändes det ju inte helt illa att ha så fancy titlar som art director och reporter printat på en namnlapp i plast tillsammans med tidningens logga. Slaget igår, trots att vi inte vann så var det hur roligt som helst, och vi var mycket fler än vad jag först trodde. I typ tre timmar stod alla tillsammans och skrek ut sin kärlek, haha. Bjuder på en förrädarbild med mig och Rudebeckar'n Olivia.
Idag var det "Fässtival" på skolan, förstod inte riktigt grejen med det, men vi fick sluta tidigare, vilket alltid är bra. Tania och jag åkte till stan för att jag behövde ordna lite grejer, bland annat ett enormt godisförråd. Fråga inte. Sedan lämnade jag dock henne on her own, vilket inte alls var snällt. Imorgon är det samhällsprov, plugga plugga plugga.

2 kommentarer:

  1. ÅHHH NOSTALGI!!!!! Gunilla gav oss sådant när hon hade varit i England!!!:) Eller om det va Sarah som hade med sig det från Usa och vi tyckte att de va sååååå exotiskt;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha alltså det är typ det bästa godiset som finns i hela vääärlden <3 Det och nerds typ.

      Radera