onsdag 2 juli 2014

USA


Hemma från roadtripen i USA nu, så lägger upp lite bilder från resan. Håller fortfarande på att ställa om mig själv till vardagslivet. 
Vet inte hur jag ska sammanfatta resan, om jag ens vill det? Skriver och raderar hela tiden för jag vet inte hur jag ska skriva det. Länkar istället till Linnéas och inlägg om det, och hela Livias blogg där det finns flera inlägg. De skrev det så mycket bättre än jag. 

Nu är jag tillbaks på Smögen och sommarjobbet. Det känns som att tiden här har stått still och ingenting har förändrats här någonsin. Men jag älskar det, det är så mysigt. Fast det är en konstig omställning, att gå ifrån en resa (och hela våren för den delen) där man var upptagen 24/7 och knappt hade en minut över till att reflektera, till att stå timme efter timme i en sommarbutik under lågsäsong och titta på klockan. Resten av sommaren kommer bli mysig, men det känns tråkigt att så gott som alla jag umgås med i vanliga fall och från resan är splittrade över varsina håll runtom i Sverige och världen. Men det blir nog bra ändå. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar