måndag 23 april 2012

Måndag


Bilder: Pelle P.-kläderna kom igår, jag är supernöjd. Fick med en jättemysig fluffig tröja (undre bilden), gud vad jag längtar till kyliga sommarnätter på klipporna med den. Har alltid tyckt att den färgen såg himla konstig ut på bild, men den var hur fin och mysig som helst på! 

Idag var nog den mest stereotypa måndagen jag varit med om. Försov mig, och när jag väl kommer upp på fötter så kände jag mig ganska sjuk (med betoning på ganska), men bestämde mig för att släpa mig upp iallafall. När jag går ur bilen vid skolan bajsar en fågel på mig (och min nya jacka, hurra). Och sedan var min morgon komplett. Naturprov. Engelskaprov. Dubbelbokningar. Satte in extrapoäng till Bra-Syster-banken, om det nu finns någon sådan, genom att ta mig från Vasa till Frölunda på rekordtid för att hämta ut stans säkert sista exemplar av "Fatta eld" till systern min. 
Nu ska jag sluta klaga. Jag har faktiskt gjort bra saker idag också. Bakade suuupergoda kokosbollar med torkad äpple i, det smakade liksom nytt och mycket godare än vanliga kokosbollar. Sedan drog jag på mig rullskridskorna och tog med mig hunden ut på en lång"promenad". Så trots att dagen började i misär så slutar väl den helt okej. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar