tisdag 26 juni 2012

Smögis

 

Nu är jag på Smögen igen! Sommaren börjar inte ordentligt förrän man kommer hit, och nu är jag här. Dock inte Alicia, och eftersom jag har glömt alla mina filmer hemma så vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till. Har plockat upp boken Shantaram och ska försöka mig på att läsa den, men leker egentligen bara med min inspobok som blir tjockare och tjockare för varje dag.
Innan jag kom hit så tog jag en shoppingrunda med Matilda, såå mysigt, fick massor av shoppinginspo och vädret var fint och man var bara lycklig. Det är hennes snygga naglar på bilden också. MTV World Stage med Aydan, och dagen efter kom världens bästa Peter ner till mig över midsommar och det var hur fint som helst. Vi badade, gick på finmiddag hos Livia och hade hur mysigt som helst.
Idag har jag haft årets första dag på jobbet, vilken spenderades mestadels uppe på lagret som var jättefint fixat jämfört med förra året. Eller hela butiken var hur snyggt inredd som helst i år, kom förbi och titta själva. Dock har det regnat hela, hela dagen vilket resulterade i att det blev fruktansvärt kallt på det lilla loftet till lager där jag stod.
Sista bilden representerar något jag är mycket stolt över, hur jag på ett sjukt trixigt sätt gjorde en topp av en sjal. Lite liten kanske, men ni fattar själva grejen med det, det är ju tanken som räknas.

Collage nummer två visar på mitt psykiska tillstånd, jag tröstäter frukt, låtsasshoppar en massa grejer, lägger budget, planerar resor och projekt och allt möjligt annat jag har i huvudet. Tror att det hela bottnar i undangömd depression och avundsjuka;
Dåliga band på Metaltown - gick inte dit
Inget Hultsfred
Inget P&L
Inget Reading, Coachella eller Lovebox.
Festivalfri sommar.
Ingenting.
Det känns så himla tråkigt, peppar upp mig för fullt, sätter ihop festivaloutfits och resonerar med mig själv hur man bäst packar, vad man ska ta med sig, hur man ska bo (har hittat hur snygga tält som helst, det kommer sluta med att jag köper ett oavsett om jag behöver det eller inte), och så vidare, och så vidare. Men jag ska ju inte gå. När min lön kommer in så ska jag tröstshoppa som jag aldrig  någonsin gjort, stackars mig. Våga nu inte sticka upp näsan och pipa "i-landsproblem", för det är jag mycket väl medveten om att det är den enda typen av problem jag har. Så tyst. Låt mig sura.

2 kommentarer:

  1. Viola!! :D Vad glad jag blir när jag ser mina naglar i din blogg!!! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. aww!! men klart, de var så himla snygga! ska tvinga någon att hjälpa mig göra likadana så fort mina naglar blivit lite längre...

      Radera