fredag 1 februari 2013

Det ena och det andraJag tycker om att pyssla om mig själv och göra mig fin, och tänkte att en post på ämnet skulle vara kul? För mig om inte annat, haha. Satte ihop en liten bild på vad jag använder till naglar och hår. Till händer/naglar använder jag en handkräm från Galénic som är till för att stärka naglar, OPI Nail envy som jag varit ganska duktig att hålla igång användandet på sedan ett par månader tillbaka. Nagel-detox typ. Mina naglar blir starkare men skivar sig fortfarande, vad gör man åt det egentligen? Sista på temat naglar är en myrraolja för naglar. Den ser lite hemmagjord ut, mycket möjligt att den är ifrån någon marknad eller liknande. I vilket fall som helst tar jag denna på naglarna och nagelbanden varje kväll, vilket gör att de inte känns lika torra längre och mjukar upp nagelbanden. 
På andra sidan är det en hårborste, en sådan där mjuk i trä. Är mycket snällare mot håret än vanliga borstar! Hårolja från Nuxe som jag tar i pyttelite i håret efter duschen. Gör verkligen stor skillnad, blir så himla mjukt och glansigt och fint. Tidigare hade jag jätteslitet hår, men när jag började använda denna fick jag komplimanger redan efter första veckan. 
Ägg. Ganska konstigt. Eller inte, jag vet faktiskt inte hur vanligt det är att ta ägg i håret. Jag har iallfall upptäckt att de har en vårdande effekt för mitt hår (har man torrt hår är gulan bäst och för fett hår ska man ta vitan!). Använder inte detta ofta alls, ett par gånger i månaden kanske. Och när jag har slut på balsam. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar