måndag 14 oktober 2013

#41 och smink
badkar, ansiktsmask, gossip girl och doftljus är absolut svårslaget. |Älskar helt plötsligt att blanda halsband. Här är i längdordning: Dogeared, Marc by Marc Jacobs och Dogeared igen. |Tenta, tenta, teenta. |Rihanna för Mac. Dör hur snyggt allt är! |Fick så söta blommor av min Peter. |Polaroid.
Upptäckte något, att en Mac-ögonskugga innehåller 1.3g medan en från Make Up Store är 3.5g (!!!) för ett mindre pris. Båda hög kvalité. Uppenbart baserat på förpackningens storlek, men herregud vilken skillnad! Frågan är dock huruvida man behöver så mycket av en och samma färg, jag föredrar mindre eftersom då hinner jag använda det innan det blir för gammalt och smutsigt.


Två till färg och kvalité exakt likadana läppstift fast till så stor prisskillnad. YSL nr. 9 och Rimmel Apocalips "Celestial". Ser exakt likadana på, håller ungefär lika länge och känns likadant på läpparna. Enda skillnaden till mig är lukten, YSL är sötaktig, vattenmelon och Rimmels är mer kemisk. Gillar ingen av dofterna men färgen är så fin!! 

1 kommentar:

  1. Loving this look,Absolutely gorgeous you are!!!here is my loved blog,i think maybe you are love too:

    Bee Costumes supplier

    Keep in touch,best wish for you.

    SvaraRadera