söndag 30 november 2014

Hit och dit

 Förra helgen drog Noomi och jag ihop till "fässt" och barhoppade över hela stan tillsammans med Jimmy, Tania, Ulrika, Wilhelm, Jacob, Carl och Hanna. Här på in Loco drickandes Rosécider. Har aldrig sett det förut men det var såååååå gott. Kände oss som småflickor men det var det värt.
Wilhelm och Ullis. U är äntligen hemkommen från GMU efter att ha varit borta i en halv evighet och är så glad för har saknat henne så mycket <333333 p="">
Här befann vi oss på Haket, dock utan att sjunga karaoke. Istället åt vi pommes frites och snackade. I slutet av kvällen kom vi på vad vi skulle ge till Matilda i födelsedagspresent på hennes fest dagen därpå.
Jag pre-fest. Kände mig väldigt snygg i detta plus batmanmask eftersom Matilda hade mask-fest. Detta fotot togs sekunden innan J kom över och vi satte oss i tre timmar och spelade in en egen acapellaversion av Tänd Ett Ljus (komplett med fingerknäppning, egen text och det obligatoriska domdomdomtomdomdomdomdomdomdomodm:et). Måste ge oss själva en stor eloge då vi lyckades gå från idé till färdig skiva (med snitsigt omslag) på mycket mindre än 24 timmar. Sååå mysig och rolig fest för övrigt, efter ett tag började alla med rolig dans till musik från Lilla Melodifestivalen. 
Igår byggde jag ett kalejdoskåp för att jag fått en byggsats till det. De är så fina fast jag tog för lite stenar i så det blir inte så mycket mönster tyvärr.
Sedan julpyntade jag. Fönstret agerar fortfarande bokhylla vilket känns något instabilt men det är okej så länge man inte vill ha understa boken. Just nu läser jag dock Peter Pan och därför ligger den alltid i min säng. Så jäkla fin och hemsk bok för övrigt. 
Idag är det första advent och det firade vi hemma genom att baka pepparkakor med mandel, lussebullar, chokladbröd och dricka glögg/julmust plus äta julgodis och klementiner. Nu saknar jag Livia som befinner sig någonstans i Australien, vet inte var och jag längtar tills vi ses igen i Berlin eller på Bali eller på något av våra lantställen eller var som helst egentligen för jag saknar henne och vill träffas utan en himlans skärm och tusentals mil emellan. och så pluggar jag körteori. Känns som att varje gång jag öppnar boken så upptäcker jag ett nytt kapitel jag aldrig sett förut. Folk som säger att "äääääähhhh att ta körkort är som en barnlek, hur lätt som helst" ljuger och bör inte litas på i allvarliga situationer. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar